Viser 1–60 af 572 resultater

6.265 kr
4.843 kr
6.439 kr
10.881 kr
5.965 kr
5.965 kr
9.237 kr
5.841 kr
11.220 kr
12.329 kr
17.388 kr
15.810 kr
17.546 kr
4.165 kr
5.355 kr
4.742 kr
3.314 kr
29.723 kr
11.882 kr
5.355 kr
3.758 kr
14.745 kr
21.585 kr
1.314 kr
6.789 kr
19.188 kr
18.522 kr
11.451 kr
6.630 kr
11.900 kr
5.741 kr
15.178 kr
15.220 kr
30.735 kr

Find den bedste læderjakke

En læderjakke kan være mega tjekket og skille dig ud fra mængden, ligesom dengang i Grease-tiden. En læderjakke kan samtidig være kikset og ikke passer til dig, hvis du ikke ved hvordan en læderjake skal bæres. Nedenfor kan du få en guide til køb af en læderjakke – samt hvornår du bør undgå netop sådan en.

Guide til køb af en læderjakke

En læderjakke har et tidsløst design, der sørger for, at du føler dig cool og badass, ligegyldigt hvilket årti du befinder dig i. Men før du investerer i en ny smart læderfrakke, der kan holde i mange år fremover, så er det en god idé at vide lidt om de seje jakker, så du kan vælge den læderjakke, der passer bedst til dine behov. I denne artikel vil vi guide dig gennem købet af en læderjakke – så du kan finde den bedste og billigste læderjakke, der passer til din smag.

Hvad bør jeg betale for en læderjakke?

Hvor meget du bør betale for din læderjakke afhænger naturligvis af, hvilken slags læderjakke, du investerer i. De ægte skindlæderjakke er ofte en del dyrere end de læderjakke, der er lavet af syntetisk læder. Hvis du leder efter en ægte kvalitets læderjakke, så kan du godt forvente at skulle betale over tusinde kroner for den. Til gengæld vil den holde i mange år fremover. Læderet kan godt virke stift i starten, men det skyldes blot, at læderet er meget tykt. Sådan en læderjakke vil også kunne holde dig varm, samtidigt med at den har et smart look.

Hvis du synes, at de ægte læderjakker er for dyre, så kan du vælge at investere i en billigere model. Der findes fantastisk flot syntetisk læder nu om dage, som kan snyde selv den dygtigste modeekspert! Fordelen ved at købe syntetisk læder er også, at det er vegansk, hvis det er noget, som du går op i. Det syntetiske læder svinger en del i kvaliteten, og derfor er prisen også varierende.

Du kan godt forvente at skulle af med et par tusinde kroner, hvis du vil have en læderjakke i god kvalitet. Heldigvis er læderjakker ofte på tilbud, men du kan også vælge en billigere model i imiteret læder.

Hvilken type læderjakke skal jeg investere i?

Før du køber en ny læderjakke, er det naturligvis en meget god idé at overveje, hvilken type læderjakke, du vil investere i. De forskellige læderjakke giver nemlig et forskelligt look, som du kan vælge efter smag og behag.

Bikerjakke

En bikerjakke er en klassisk form for læderjakke, som du ser den i film som Grease og Dirty Dancing. Den fås som regel i herremodel, men den passer også kvinder. Læderjakken er normalt sort og har asymmetriske lynlåse. Biker jakkens ser ekstra godt ud med et par stramme, sorte jeans og en hvid t-shirt. Den har et klassisk tidløst look, som du formentlig vil få glæde af mange år fremover.

Bomberjakke

En anden type jakke er den klassiske bomberjacket i læder. Den er smart, men ikke lige så vovet og rebelsk som bikerjakken. Tværtimod har den et mere elegant look, der gør, at du sagtens vil kunne bære den til en formel jobsamtale eller lignende. Den har et simpelt design, der smukt lægger sig om din krop.

Racerjakke

En racerjakke i læder er en cool, men simpel type racerjakke. Det er inspireret af racertøj, som du dem i ældre bilræs. Du kan få særlige modeller med striber og vilde farver, men den klassiske model er blot sort eller brun og kropsyet. Den findes særligt i herremodeller, men du kan også købe kvindelige udgaver af jakken. Har du store og muskuløse skuldre, så vil racerjakken klart fremhæve dine stolte skuldre på grund af det tætte stof.

Imiteret læderjakke

Hvis du er veganer, eller du går op i dyrevelfærd, så findes der heldigvis en mere dyrevenlig måde at lave læderjakker på – og det hedder syntetisk læder eller faux leather. På den måde kan du ligne en rockstar, men stadigvæk bevare dit veganske standpunkt.

Konklusion

Der findes mange forskellige typer læderjakker. Når du har besluttet dig for, hvilken type læderjakke, der passer dig bedst, så kan du gå videre til næste step i guiden.

Hvilken størrelse læderjakke skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for, hvilken type læderjakke, der passer bedst til din personlige stil, så er det vigtigt, at du vælger en læderjakke, der passer dig bedst i størrelsen.

Medmindre, at du vælger en oversize læderjakke, så skal din læderjakke skal sidde forholdsvis stramt. Den bør dog ikke sidde så stramt, at du ikke kan bevæge dine arme. Når du prøver læderjakken, så bør du have et almindeligt outfit på, som du kan forestille dig, du ville tage ind under din læderjakke, så du får en bedre idé om, hvordan læderjakken kommer til at sidde på dig i hverdagen.

Prøv at give dig selv et kram og løft derefter hænderne over dit hoved. Du skal gerne kunne bevæge dine arme komfortabelt, uden at det føles som om, at jakken holder dig nede. Den skal altså passe i armlængden, men også i skuldrene. Husk desuden at der er forskel i størrelserne på herre og dame læderjakker.

Hvilken farve skal min kommende læderjakke have?

Du kan få læderjakker i mange forskellige farver og med seje motiver. Hvis du finder en læderjakke i en unik farve, som du synes er cool, så køb den endelig! En rød læderjakke kan eksempelvis se mega cool ud, og en læderjakke med nitter har også stil!

Du skal blot være klar over, at det er de klassiske brune og sorte læderjakker, der har et tidsløst design. Hvis du leder efter en læderjakke, du vil sætte pris på i mange år fremover, kan du derfor med fordel vælge en læderjakke i de mørkere nuancer.

Hvilken type skin, skal min læderjakke have?

Der findes naturligvis flere forskellige typer læder, som alle har et bestemt look. Det er derfor en god idé at overveje, hvilken type skin, du synes bedst om, inden du bestiller din nye læderjakke hjem. I dette afsnit har vi beskrevet de fem mest almindelige typer læder, så du kan vælge den læderjakke, der passer bedst til din smag.

Læderjakke i koskind

En læderjakke i koskind er et af de mest klassiske læderjakker. Det er en god idé at vælge en læderjakke i koskind, hvis du leder efter en læderjakke, som kan holde i mange år fremover. Koskind er meget sejt og robust, og det kan virke meget stift i starten. Efter et stykke tid begynder læderet dog at give sig og blive mere blødt og smidigt. Koskind er desuden meget beskyttende og isolerende, hvorfor det kan være at foretrække for motorcyklister og lignende.

Læderjakke i lammeskind

Hvis du hellere vil have en læderjakke, der er mere blød og smidig, så kan du med fordel investere i en læderjakke i lammeskind. Lammeskind er meget letvægtigt og derfor er en læderjakke i lammeskind ideel til de mindre kolde måneder. Lammeskind er ultra populært, fordi det netop er så smidigt. Til gengæld går det også lettere i stykker end koskind, så det er ikke beregnet til alle typer aktiviteter. Det er en god idé at overveje, hvor du skal bruge din læderjakke, før du investerer i den.

Læderjakke i gedeskind

Gedeskindet har en kombination af ko- og lammeskinds teksturer. Det er blødt og smidigt, men har ikke samme smøragtige konsistens som lammeskind. Gedeskind er forholdsvis robust, men det får hurtigt et cool ‘slidt’ look, som mange drømmer om.

Læderjakke i ruskind

En læderjakke i ruskind har et mindre råt og et mere elegant look end de andre typer skind. Ruskind har en fløjlsagtig struktur, da det er lavet af det inderste at dyrets hud. Det er tyndere end læder, og er derfor god som en overgangsjakke i foråret og efteråret. Ruskind er fabrikeret af enten lammeskind eller gedeskind. Desværre har ruskind den ulempe, at det ikke må blive vådt. Hvis det bliver vådt, så bliver det nemlig meget stift.

Imiteret læder

Et alternativ til dyreskind er imiteret læder. Det er syntetisk læder, som har til formål at efterligne almindeligt læder i alt fra udseende til smidighed. Ofte kan det billigste imiteret læder føles en smule som plastik, mens imiteret læder i høj kvalitet kan forveksles med de andre typer læder ved første øjekast. Det har desuden den fordel, at det er vegansk, så du kan se cool ud, uden at gå på kompromis med dyrevelfærd.

Hvad er de 10 bedste producenter af læderjakker?

Efter du har besluttet, hvilken type læderjakke og læder, du vil investere i, så kan du give dig i kast med at undersøge markedet for de mest stilrige læderjakker. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilke læderjakker, der er de bedste. Derfor har vi lavet en liste over de 10 bedste fabrikanter af læderjakker, der findes på markedet.

MDK – MDK står for Munderingskompagniet. De designer feminine læderjakker i høj kvalitet.
Only – Designer dame læderjakker i den billigere prisklasse – gerne i imiteret læder.
Gestuz – Designer ægte læderjakker i råt og cool design – mest til kvinder.
mbyM – Designer også cool og rå læderjakker til kvinder – i høj kvalitet.
Zara – Designer smarte, men billige læderjakker i imiteret læder.
Ganni – Designer specielle og moderigtige læderjakker til kvinder – i høj kvalitet og i den højere prisende.
Acne – Designer moderigtige højkvalitets læderjakker – ud over det sædvanlige.
Hugo Boss – Designer herre læderjakker i høj kvalitet med et simpelt design.
Sofie Schnoor – Designer cool læderjakker i høj kvalitet – til kvinder.
Vero Moda – Designer cool, billige læderjakker til kvinder i imiteret læder.

Opsummering

Nu er du klar til at købe den perfekte læderjakker. I dette afsnit vil vi opsummere artiklens vigtigste pointer, så du hurtigst muligt kan gå på jagt efter din nye læderjakke.

Step 1: Beslut, hvor meget du vil betale for din læderjakke, da det kommer til at være afgørende for dit køb.
Step 2: Beslut dig for hvilket design, du synes er mest tiltalende. Er det en bomberjakke, en bikerjakke, en racer jakke eller en jakke i imiteret læder? Når du har bestemt dig for, hvordan din læderjakke skal se ud, er det nemmere at finde den perfekte læderjakke.
Step 3: Beslut dig for, hvilket læder din jakke skal være fabrikeret i. Hvis du ønsker en robust jakke, så er koskind et godt bud. Vil du have en lettere og mere blød læderjakke, så er lammeskind dit go-to! Vil du have en kombination af de to skindtyper, så kan du med fordel vælge lammeskind. Alternativt kan du vælge en elegant og classy ruskindsjakke. Hvis du helt vil undgå dyreskind, så kan du købe en læderjakke i imiteret læder.
Step 4: Vælg dit favorit mærke. Skal det være en moderigtig og veldesignet læderjakke? Eller skal det være en billigere model fra en basal butikskæde? Det er op til dig.
Step 5: Køb din læderjakke, tag den på, føl dig cool – og tag så ud og kig verden i øjnene!